Kritiek op 'Gio': ''Elke andere trainer was er al aan gegaan''

zondag 25 februari 2018 20:29 121.920 keer bekeken 776 reacties Pro Shots

Feyenoord kwam zondag slecht voor de dag in de topper tegen PSV. De Rotterdammers gingen met 1-3 onderuit. Door de nederlaag tegen de Eindhovenaren staat de teller verliespunten van het team van trainer Giovanni van Bronckhorst na 25 wedstrijden op 33.

"Het spel ziet er slecht uit", stelt oud-profvoetballer Youri Mulder. "De manier waarop hij het neerzette vind ik een tikje aan de laffe kant. Met vier middenvelders vandaag. Ik zeg het al een paar weken, maar ik zou Renato Tapia gewoon laten spelen."

"Het spel van achteruit ziet er nu helemaal niet uit, met al die lange bonenstaken", vervolgt hij in het Ziggo Sport-programma Rondo. "Eric Botteghin deed voor de eerste keer sinds zijn blessure weer mee, maar er werd geen normale pass van achteruit gegeven."

Ook Wim Kieft is kritisch op Van Bronckhorst. "Elke andere trainer in De Kuip was er al aan gegaan. Hij heeft natuurlijk enorm veel krediet omdat hij een jongen van de club is en vorig jaar kampioen is geworden. Je kan alleen moeilijk zeggen dat hij het nu goed aan de gang krijgt."

"Dat komt natuurlijk ook door een hoop tegenslagen, maar de selectie is wel van een dusdanig niveau dat je meer mag eisen. Ze gooien nu alles op het winnen van de beker en zeggen dat het dan wel meevalt hoe slecht het seizoen is. Het valt dan alleen helemaal niet mee."

Gerelateerd nieuws
776 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 220 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65890 leden - Op dit moment zijn 1050 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved