Van Bronckhorst: ''Dat is een belangrijk doel''

Van Bronckhorst: ''Dat is een belangrijk doel''

De laatste dagen gaat het constant over de mogelijke transfer van Robin van Persie, maar zondag wacht er ook een belangrijke wedstrijd voor Feyenoord. De Rotterdammers spelen dan de Klassieker tegen Ajax in de ArenA. Volgens Giovanni van Bronckhorst is dat een cruciale wedstrijd voor het vervolg van de competitie.

''We zijn reëel, we zijn niet meer dan een achtervolger in de eredivisie. We zijn afhankelijk van andere ploegen. Ajax uit zie ik als een wedstrijd die veel kan openbreken. We hebben zes verliespunten meer dan Ajax en kunnen het gat dus halveren. Plek nummer twee is voorronde Champions League, een belangrijk doel.''

De statistieken zijn niet in het voordeel van Feyenoord. Van de laatste 23 Klassiekers in de competitie werd er slechts een gewonnen. ''Het klopt wel dat we in Amsterdam traditioneel weinig winnen. We moeten zondag toch voor de winst gaan, want Feyenoord moet naar boven,'' zegt Van Bronckhorst in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties