Zon breekt door voor Feyenoord in Marbella

woensdag 10 januari 2018 13:20 48.065 keer bekeken 127 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Een heerlijk winterzonnetje, zeventien graden en een gesproeide grasmat. De spelers van Feyenoord hadden over de omstandigheden niets te klagen tijdens de tweede dag van het trainingskamp in Marbella.

Nadat de dinsdagtraining in de regen werd afgewerkt, brak woensdag de zon door voor de selectie, die in het eerste gedeelte van de sessie onder handen werd genomen door Arno Philips. De fysieke trainer deed onder de Spaans zon samen met de spelers diverse kracht- en stabiliteitsoefeningen,

Daarna verhuisden de spelers naar het andere veld, waar ze met de bal aan de slag gingen. Het ene deel van groep speelde een positiespel, terwijl het andere deel onder leiding van hooftrainer Giovanni van Bronckhorst een afrondoefening afwerkte. Ook de jarige Kenneth Vermeer (32) werd aan het werk gezet, hij kreeg net als Brad Jones de nodige ballen op zich afgevuurd van keeperstrainer Khalid Benlahsen.

Na ruim een uur zat de oefensessie erop. Vanmiddag om 16:30 uur keert de ploeg terug op het Marbella Football Center voor de tweede training van de dag. 

Gerelateerd nieuws
127 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 24 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65851 leden - Op dit moment zijn 2601 mensen actief, waarvan 533 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved