Vilhena: ''Blijf gewoon hard werken voor het team''

Vilhena: ''Blijf gewoon hard werken voor het team''

Tonny Vilhena was zondag belangrijk voor Feyenoord. De middenvelder had met twee treffers een groot aandeel in de zeer ruime zege op Sparta (0-7). Voor het jeugdproduct van Feyenoord waren het zijn vierde en vijfde treffer van het seizoen. Vorig seizoen scoorde hij in totaal vier competitietreffers

“Maar dat zegt niets toch”, reageert Vilhena over het verschil in doelpunten bij RTV Rijnmond. “Ik ben altijd zelfkritisch. Dat er over mij wordt gesproken is normaal, dat is voetbal. Ik blijf gewoon mijn best doen en hard werken voor het team.”

In de uitwedstrijd tegen Sparta boekte Feyenoord een overwinning, waar het in thuiswedstrijden minder gemakkelijk gaat. “Ik zou niet durven zeggen waar dat aan ligt. Ik denk dat we elke wedstrijd op dezelfde manier benaderen, dus het ligt niet aan de concentratie. Elke wedstrijd nemen we serieus en we proberen voor honderd procent ons doel te bereiken. Soms lukt dat, soms niet. Dan moet je alleen maar harder werken.”

De Feyenoorder kan niet zeggen wat er dit seizoen nog mogelijk is voor de regerend landskampioen. “Daar wil ik het niet over hebben”, zegt hij. “We moeten ons focussen op komende donderdag, de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo. Daarna kunnen we weer verder kijken.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties