Feyenoord wint rechtszaak: EZ Trader moet betalen

woensdag 6 december 2017 08:44 96.525 keer bekeken 170 reacties Pro Shots

EZ Trader moet Feyenoord een half miljoen euro betalen. Het bedrijf wil al jaren onder zijn contractverplichtingen uit. De Israëlische directeur van de firma, met een kantoor in Tel Aviv, was ontstemd over antisemitische spreekkoren en sisgeluiden van de Rotterdamse aanhang.

Dit meldt Voetbal International. Al een maand na ingang van het contract wilde de sponsor echter stoppen met Feyenoord. Dat was nadat hij de clash tegen Ajax had bezocht. Als zoon van een familie die de Holocaust had overleefd kon hij geen sponsor zijn van Feyenoord, schreef de directeur van EZ Trader in een brief.

Hij weigerde te betalen en Feyenoord spande daarom een zaak aan bij het Nederlands Arbitrage Instituut. Geoordeeld werd dat het contract na betaling van de helft van het sponsorgeld mocht worden ontbonden. Daar legde de directeur zich niet bij neer en hij stapte naar het Gerechtshof in Den Haag. Uit een recent gepubliceerde uitspraak van dit Gerechtshof, blijkt dat Feyenoord deze opmerkelijke sponsorkift heeft gewonnen.

Gerelateerd nieuws
170 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 653 mensen actief, waarvan 116 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved