Koeman hield terugkeer Drenthe tegen: ''Pijnlijk om te horen''

zaterdag 11 november 2017 05:00 176.155 keer bekeken 202 reacties Pro Shots

Royston Drenthe hoopte in zijn carrière als profvoetballer meerdere malen op een terugkeer bij Feyenoord. In de zomer van 2012, toen zijn contract bij Real Madrid ten einde was, was een comeback misschien wel dichterbij dan ooit. Ronald Koeman hield een terugkeer echter tegen.

“Toen ik terug wilde naar Feyenoord, heb ik met Martin van Geel (technisch directeur van Feyenoord) gebeld”, vertelt Drenthe in FC Afkicken. “Hij gaf toen aan het eerst te willen bespreken met de trainer, dat was toen Ronald Koeman. Daarna heeft meneer van Geel mij uitgenodigd bij hem thuis. Daar vertelde hij dat trainer Koeman het niet zag zitten.”

“Hij was bang dat voor het moraal van het team, dat ik teveel impact op de andere jongens zou hebben op dat moment. Ik was toen 25. Jongens als Tonny Vilhena waren toen achttien jaar en de upcoming boys. Wij kenden elkaar. Het had zomaar zo kunnen zijn dat ik op dat moment een bepaalde impact op ze had kunnen hebben."

“Ik had begrip voor de keuze, maar het was natuurlijk wel pijnlijk om te horen. Ik ben een kind van de club en dacht altijd met open armen te worden ontvangen. Uiteindelijk hebben ze het wel goedgemaakt omdat ik nu wel met open armen ben ontvangen”, besluit Drenthe, die momenteel als jeugdtrainer stage loopt bij Feyenoord.

Gerelateerd nieuws
202 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 70 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65421 leden - Op dit moment zijn 1080 mensen actief, waarvan 280 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting