Van Bronckhorst: ''Ik neem geen risico met Jean-Paul''

Van Bronckhorst: ''Ik neem geen risico met Jean-Paul''

Giovanni van Bronckhorst geeft in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag de voorkeur aan Sofyan Amrabat. Middenvelder Tonny Vilhena krijgt rust. Jean-Paul Boëtius is niet aanwezig vanwege een kleine blessure.

‘’Tonny Vilhena geef ik rust vandaag. Jean-Paul heeft wat lichte klachten na zondag, daar neem ik geen risico mee.’’ Karim El Ahmadi is volgens Van Bronckhorst onmisbaar. ''Nee, hij speelt. Het is een belangrijke speler voor ons. We willen na twee nederlagen winnen en dat is vandaag belangrijk.''

"Nee, totaal niet", zegt hij over de keuze om Michiel Kramer op te stellen tegen Manchester City en PSV. "Ik hoef mijn beslissing ook niet uit te leggen aan jou of iemand anders. Je gaat uit van een bepaald plan. Of dat uitkomt of niet hangt ook van de tegenstander af."

"We zagen tegen Manchester City dat die een paar maten te groot waren", vervolgt Van Bronckhorst. "Dat lag niet aan Michiel. Uiteindelijk sta ik altijd achter mijn beslissing. Het pakt soms niet uit zoals je verwacht had, maar ik heb daar geen spijt van."

Lees meer over
Karim El Ahmadi Michiel Kramer Tonny Trindade Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties