''Kramer in de Champions League wordt een beetje moeilijk''

zondag 10 september 2017 23:00 135.785 keer bekeken 283 reacties Pro Shots

De eerste wedstrijd van de drukke maand september werd winnend afgesloten in Almelo en de manier waarop is niet onopgemerkt gebleven. Verschillende tafelgasten in het voetbalprogramma Studio Voetbal spraken hun bewondering uit voor de regerend landskampioen.

Zaterdagavond was het, zoals zo vaak bij Feyenoord, een wedstrijd met twee gezichten. Een fantastische eerste helft met een 0-3 voorsprong als ruststand met een dramatische tweede helft tot gevolg. Voetbaljournalist Sjoerd Mossou begrijpt het verval bij Feyenoord in de tweede helft wel. “De eerste helft was werkelijk fantastisch, vooral Karim El Ahmadi zat weer eens overal tussen en was bij elke aanval betrokken. Dat Feyenoord de teugels liet vieren in de tweede helft is niet goed, maar wel begrijpelijk. Met een comfortabele voorsprong en de thuiswedstrijd in de Champions League van aankomende woensdag tegen Manchester City in het achterhoofd is dat geen vreemde gewaarwording”.

De vierde overwinning op rij in het nog prille voetbalseizoen van de Eredivisie kende ook een klein smetje: topschutter Nicolai Jorgensen viel met een hamstringblessure uit en mist hierdoor Manchester City-thuis in de Champions League. Sparta-trainer Alex Pastoor is van mening dat een spits voor een spits gewisseld moet worden. “Michiel Kramer is ook een spits die kan fungeren in dit systeem van Feyenoord, tenzij Van Bronckhorst ineens met een ander systeem gaat spelen, maar dat denk ik niet.” Mossou denkt dat Feyenoord een belangrijk wapen mist tegen City nu. “Het verschil tussen Kramer en Jorgensen is natuurlijk nog steeds groot. Kramer in de Champions League? Dat wordt een beetje moeilijk, dat zal de trainer ook wel vinden, denk ik.”

Menig Feyenoordsupporter kijkt al sinds de loting uit naar de wedstrijd tegen Manchester City. Een lastige, maar geen onmogelijke opgave volgens de voetbalkenners. “Ik kan me de wedstrijd tegen Sevilla nog wel herinneren. Zelden zo'n mooie wedstrijd gezien, daar zat echt alles in”, vindt Pastoor. Fox-presentator Kees Jansma gelooft in een stunt van Feyenoord. “Vorig jaar hebben ze het natuurlijk ook prima gedaan tegen Manchester United met de winst in de eerste thuiswedstrijd. Het zou voor Feyenoord, maar ook voor ons imago in Europa, mooi zijn als ze dat nu weer lukt.”

Laatste headlines
283 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 82 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64387 leden - Op dit moment zijn 537 mensen actief, waarvan 135 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting