De Wolf: ''Ik vergeet nooit de woorden van Ronald Koeman''

De Wolf: ''Ik vergeet nooit de woorden van Ronald Koeman''

Feyenoord speelt zondag een lastige uitwedstrijd tegen Excelsior. Giovanni van Bronckhorst overweegt om andere spelers op te stellen. Michiel Kramer en Soyfan Amrabat kunnen bijvoorbeeld beter overweg met het kunstgrasveld.

Nicolai Jørgensen heeft al meerdere malen zijn ongenoegen uitgesproken over de kunstgrasvelden in Nederland. "Als je de interviews leest met Jørgensen, dan moet je jezelf afvragen of je hem wel moet laten spelen. Als spelers zelf al lopen te klagen dan moet je misschien anderen laten spelen,” zegt John de Wolf hierover in FC Rijnmond.

De oud-verdediger van de Rotterdamse club is erg onder de indruk van aanwinst Jean-Paul Boetius. "Ik vergeet nooit de woorden van Ronald Koeman dat hij nog nooit een speler had gezien die zo goed in de 1 tegen 1 was. Je ziet nu, een aantal jaren verder, dat hij volwassener en sterker is geworden."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties