Boëtius blij: ''Lekker om weer in de Kuip te spelen''

Boëtius blij: ''Lekker om weer in de Kuip te spelen''

Jean-Paul Boëtius kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste wedstrijd in de Kuip sinds zijn terugkeer bij Feyenoord. De aanvaller won met zijn ploeg met 1-0 van Real Sociedad. Met een aantal goede acties kreeg de 23-jarige Boëtius de handen van het Legioen op elkaar.

“Het was lekker om weer in de Kuip te spelen”, zegt de buitenspeler in gesprek met Voetbal International. “Een heerlijke atmosfeer, dit is gewoon thuiskomen. Ik had geen last van plankenkoorts. Ik ben sowieso heel liefdevol ontvangen bij de club, dus had geen reden om te stressen. Het is lekker dat een paar acties goed gingen, dat geeft voldoening.”

Waar voor Feyenoord volgende week het seizoen pas echt begint, speelden Ajax en PSV afgelopen week al in de voorronde voor Europees voetbal. “De wedstrijd van Ajax heb ik helemaal gezien, PSV niet echt. Verder doet het me niet heel veel. Tuurlijk, zij zijn ook titelkandidaten. In de ogen van de mensen is dat de traditionele top drie. Laten we hopen dat wij na dit seizoen weer bovenaan staan.”

De Rotterdamse club hoopt nog op het vastleggen van aanvallers Steven Berghuis en mogelijk Robin van Persie. “Dat zijn grote namen met superveel kwaliteit. De één heeft nog meer Europese ervaring dan de ander. Het is een positieve inbreng in het team en jongens die dit team sterker kunnen maken zijn zeker welkom. Concurrentie is goed, dat zal je zelf als voetballer ook verder helpen.”

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties