Robben over afscheid Kuyt: ''Heel bijzonder om te zien''

Robben over afscheid Kuyt: ''Heel bijzonder om te zien''

Dirk Kuyt was de grote man in de kampioenswedstrijd van Feyenoord tegen Heracles Almelo. De aanvoerder van de Rotterdamse club scoorde drie keer en zette enkele dagen na het duel een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer. Arjen Robben, die jarenlang met Kuyt bij Oranje speelde, is onder de indruk van de Katwijker.

"Ik heb de Eredivisie-ontknoping met veel interesse gevolgd", zegt Robben in gesprek met De Telegraaf. "Ondanks dat PSV naast FC Groningen mijn cluppie is, gun ik het de mensen in Rotterdam van harte, als je ook ziet wat er allemaal loskomt qua emotie. Wanneer dan ook een voetbalvriend als Dirk afscheid mag nemen op zo’n manier, dan is dat heel bijzonder om te zien."

Het contract van de buitenspeler bij Bayern München loopt volgend jaar af, maar Robben ziet niet een zelfde scenario voor zich weggelegd bij FC Groningen. "Je kunt Feyenoord met alle respect niet met FC Groningen vergelijken", zegt hij lachend. "Wat ze met Feyenoord hebben gepresteerd is iets unieks en moois, maar het is niet realistisch om te zeggen dat ik terugga voor het kampioenschap met Groningen."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties