Bekende Feyenoorders hopen op titel: ''Lijkt me fantastisch''

Bekende Feyenoorders hopen op titel: ''Lijkt me fantastisch''

Supporters van Feyenoord kijken reikhalzen uit naar de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo. Wanneer de Rotterdammers in de eigen Kuip weten te winnen van de Almeloërs, is de club kampioen. Ook bekend Nederland met een Feyenoord-hart kan niet wachten.

“Dat gevoel lijkt me toch zo fantastisch”, zegt Rob ‘the cold food is too hot and the hot food is too cold’ Geus tegenover Fox Sports. “Dat je nog vijf minuten op de klok ziet staan en dat Dirk Kuyt dan de 2-0 binnenkopt. Ik denk dat je dan nog nooit zoveel fakkels in de Kuip hebt gezien als op de moment.”

Ook comedian Jandino Asporaat hoopt vurig op de titel. “Als ze het nu nog verspelen… Dat mag echt niet”, zegt hij. “Als Ajax nu nog kampioen wordt, voelt dat als diefstal. Dan kan je zeggen: ‘je hebt zelf het raam open laten staan’ maar fack jou. Het zijn mijn spullen, het is mijn schaal.”

“Ik heb wel een paar dagen nodig gehad om het verlies tegen Excelsior te verwerken”, vervolgt Geus. “Het was dramatisch. Ik had met veel scenario’s rekening gehouden, maar niet met deze. Als Feyenoord zondag de titel verspeelt ben je wel de schlemiel. Dat kan en mag gewoon niet gebeuren. Mocht het toch nog fout gaan, hebben we wel wat uit te leggen… Dan staan we wel voor lul met z’n allen.”

Dries Roelvink, supporter van Ajax die zegt ook zanger te zijn, heeft aangegeven een voetballied uit te brengen als de Amsterdamse club kampioen wordt en de Europa League wint. “Dan kan je mij echt in een graf rollen”, zegt Jandino. “Jezus… Dries, super leuk maar niet dit jaar. Dat is echt voor niemand goed, stel je toch eens voor…”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties