Feest Legioenzaal op zaterdag 8 april

Feest Legioenzaal op zaterdag 8 april

De Legioenzaal is inmiddels een begrip geworden in supporterskringen. De zaal lijkt van binnen op de Kuip met zijn lichtmasten en zijn er prachtige muurschilderingen van Feyenoord iconen te vinden die persoonlijk hun afbeelding van hun handtekening hebben voorzien. Daarbij sieren vele doeken de zaal en komt menig DJ er een plaatje draaien in de rust van de thuiswedstrijden.

In april 2017 bestaat de Legioenzaal 12 jaar. FSV De Feijenoorder wil dit graag met de 12e man vieren en wel op zaterdag 8 april 2017. De Legioenzaal en dus de poorten van de Kuip gaan met uitzondering speciaal open op een niet wedstrijddag. De 12e man is van 19:00 uur t/m 00:00 uur welkom en er zullen verschillende DJ’s optreden in de Legioenzaal!

Kaartverkoop
Uiteraard wil je dit unieke feest niet missen. Bestel nu alvast je kaartje via het aanvraagformulier aan de rechterzijde van deze pagina. De kaartverkoop is uitsluitend online via de website van FSV De Feijenoorder. Er is een limiet aan het aantal supporters wat in de Legioenzaal past dus vol=vol! Wacht dus niet te lang want dit feest wil je niet missen!

Klik hier om een kaart te bestellen

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties