Israël: ''Het mag allemaal wel wat leuker, wat attractiever''

Israël: ''Het mag allemaal wel wat leuker, wat attractiever''

De Rotterdamse titelhoop wordt gedeeld door Rinus Israël. De oud-speler hoopt dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de voorsprong weet vast te houden tot aan het einde van het seizoen, als het kan met iets aantrekkelijker voetbal.

"Nou, ik zal vroeger ook weleens een foutje gemaakt hebben, maar toch niet zoveel als Jan-Arie van der Heijden? Ik vind Van der Heijden goed spelen dit seizoen, hij heeft een mooie linker, maar het mag allemaal wel wat leuker, wat attractiever", zegt hij in Panorama. "Jan-Arie moet terug naar de basis."

“Wat voor hem geldt, geldt eigenlijk voor heel Feyenoord: het is erg zakelijk, zonder veel franje, niet altijd even vermakelijk. Ik weet ook wel, er loopt geen Eden Hazard rond bij Feyenoord, maar zo'n type mis ik wel een beetje. Elia is een van de weinige Feyenoorders die iets extra's heeft. In goeden doen is hij een attractieve speler.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties