'Rasechte Feyenoorder' Been: ''Speciaal om terug te keren''

woensdag 7 december 2016 19:37 29.588 keer bekeken 101 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt het donderdagavond op tegen Fenerbahce in een beslissend laatste duel in de Europa League. Robin van Persie, Dick Advocaat, Cor Pot en Mario Been nemen het daardoor op tegen de club waar zij in het verleden werkzaam waren. Voor Been, die tussen 2009 en 2011 hoofdtrainer van de Rotterdamse club was, is het zijn terugkeer in de Kuip als trainer.

“Dat is heel speciaal”, zegt hij tegenover Voetbal Inside over zijn terugkeer in de Kuip. “Ik ben natuurlijk wel een paar keer terug geweest voor Fox Sports als analist, maar dit is totaal anders. Nu is het voor het eggie in een trainingspak, een vreemde gewaarwording.”

De Rotterdammer volgt Feyenoord ook vanuit Turkije. “We hebben Fox-kastjes in Turkije en zien elke wedstrijd die er is”, zegt hij. “Het is geweldig dat Feyenoord op dit moment eerste staat in de competitie. Jammer dat ze een x-aantal punten onnodig hebben verspeeld, zoals tegen Go Ahead Eagles. Het doet me goed dat het zo goed gaat met de club, want laten we er geen geheim van maken: ik ben en blijf altijd een rasechte Feyenoorder.”

Gerelateerd nieuws
101 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 37 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 935 mensen actief, waarvan 212 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved