Vermoedelijke basiself: Bilal basis, Berghuis bank

Vermoedelijke basiself: Bilal basis, Berghuis bank

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is niet van plan om zijn hele opstelling om te gooien om de absentie van de geblesseerde Eljero Elia op te vangen. Bilal Basacikoglu lijkt de linkerspits te gaan vervangen in het duel met Heracles Almelo.

Dat vermoedt het Algemeen Dagblad althans. Van Bronckhorst liet gisteren al doorschemeren dat Steven Berghuis niet op de linkervleugel zal spelen. De buitenspeler heeft zelf ook een uitgesproken voorkeur voor de positie als rechteraanvaller. Berghuis lijkt wederom op de bank te moeten plaatsnemen.

Een andere optie was om aanvoerder Dirk Kuyt links voorin te positioneren. Jens Toornstra, dé man in vorm, zou dan als aanvallende middenvelder kunnen spelen, waardoor er rechts een plekje vrij zou komen voor Berghuis. Van Bronckhorst houdt het volgens het AD echter op één wijziging: Bilal voor Elia.

Vermoedelijke opstelling: Jones; Karsdorp, Botteghin, Kongolo, Woudenberg; El Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Toornstra, Jorgensen en Basacikoglu.

Lees meer over
Steven Berghuis Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt Rick Karsdorp Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties