Feyenoord hofleverancier in Elftal van de Week

Feyenoord hofleverancier in Elftal van de Week

Feyenoord schoot zondagmiddag in de Euroborg uit de startblokken met een 0-5 winst op FC Groningen. Het maakt de Rotterdammers in ieder geval voor één week koploper in de Eredivisie én hofleverancier van het eerste Elftal van de Week van het Algemeen Dagblad en De Telegraaf.

Feyenoord is met vier spelers vertegenwoordigd in het elftal van de Rotterdamse krant. Uiteraard is er een plek ingericht voor Eljero Elia (8), die met zijn hattrick in Groningen de opvallendste speler van het openingsweekend was. De vleugelaanvaller wordt vergezeld door teamgenoten Jens Toornstra (8), Tony Vilhena (7,5) en Rick Karsdorp (7).

Ook in het Voetballer van het Jaar-klassement van De Telegraaf is Feyenoord hofleverancier geworden. Botteghin, El Ahmadi, Kuyt en Elia zijn opgenomen in het klassement. Oud-voetballer Kees Kist gaf de volgende cijfers aan de spelers: Jones (7), Karsdorp (6.5) Botteghin (7.5), Kongolo (6.5), Woudenberg (6), El Ahmadi (7,5), Kuyt, (7,5) Vilhena (6,5), Jørgensen (6), Elia (8).

Voor de bezoekers van FR12.nl is het ook nog mogelijk om de spelers te beoordelen met een cijfer. Vooral Brad Jones (9.0) en Eljero Elia (9.6) hebben indruk gemaakt op Het Legioen met hun optreden in Groningen. Klik hier om je stem uit te brengen.

Lees meer over
Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties