Rechter oordeelt: FC Twente degradeert

Rechter oordeelt: FC Twente degradeert

Feyenoord speelt komend seizoen zeer waarschijnlijk niet meer tegen FC Twente. De rechtbank in Utrecht heeft de door de licentiecommissie opgelegde straf voor de Tukkers - degradatie naar de Jupiler League - gehandhaafd.

Zodoende blijft de straf gehandhaafd die de voetbalbond eerder aan FC Twente heeft opgelegd. De licentiecommissie van de KNVB besloot FC Twente vanwege financieel wanbeleid terug te zetten naar de eerste divisie. De Enschedese club wilde die straf via de rechter ongedaan maken, maar tevegeefs.

Oordeel beroepscommissie
FC Twente had maandag bij de beroepscommissie licentiezaken van de KNVB toegelicht waarom de club het oneens is met de uitspraak van de KNVB. Het oordeel van de beroepscommissie is nu echter irrelevant, aangezien die niets meer kan wijzigen aan het oordeel van de rechter. FC Twente kan wel nog in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties