Poll: Prioriteit bij buitenspeler of spits?

vrijdag 13 mei 2016 00:10 64.500 keer bekeken 610 reacties Pro Shots

Het seizoen is voorbij en Feyenoord kan zich gaan richten op versterkingen voor het volgende seizoen. VI meldde eerder deze week dat de prioriteit voorin ligt; er moeten in ieder geval een buitenspeler en een spits naar de Kuip komen.

Met Eljero Elia en Bilal Basacikoglu als enige ‘echte’ vleugelspelers, zijn er bij Feyenoord weinig opties voor deze posities. Kuyt en Toornstra hebben afgelopen seizoen vaak de rol van rechtsbuiten vervuld. In de spits heeft Feyenoord nu de beschikking over Michiel Kramer, Dirk Kuyt en Anass Achahbar.

De eerste naam viel een week geleden. Feyenoord wil wellicht de 24-jarige aanvaller Steven Berghuis terug naar de Eredivisie halen. De vleugelspeler, die vorige zomer AZ verruilde voor het Engelse Watford, zou eventueel verhuurd worden aan de Rotterdammers.

Berghuis

De meerderheid van de bezoekers van FR12 ziet het huren van Berghuis wel zitten. Op de site kon gereageerd worden op de stelling “Berghuis is een versterking voor Feyenoord”. Van de ruim 13.000 stemmen was iets meer dan 65 % het met de stelling eens.

Tg95 is een van de gebruikers die op eens heeft gestemd. “Met Berghuis krijg je in ieder geval eindelijk wat pure creativiteit in het elftal, wat we de laatste jaren toch echt gemist hebben. Deze jongen heeft voetballend vermogen, creativiteit, redelijk wat scorend vermogen en is een speler die in de Eredivisie bijna altijd wel een voldoende haalt”, schrijft hij.

Bijna 35 % was het oneens met de stelling. “Berghuis is gewoon weer een risico aankoop...”, vindt feyenoord1980. “Bij Twente kwam hij te kort, daarna bij AZ één goed seizoen gehad waarin hij trouwens heel weinig assists gaf. Bij Watford komt hij nu ook weer te kort.”

  • Poll: Prioriteit bij buitenspeler of spits?
  • 11588 stemmen
Gerelateerd nieuws
610 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 183 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 981 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved