Stelling: Gudde moet aanblijven als algemeen directeur

Stelling: Gudde moet aanblijven als algemeen directeur

''Als het nieuwe stadion er staat in 2022 kan ik me niet voorstellen dat ik nog op de stoel van de directeur zit. De paar tussenliggende jaren met de komst van een trainingsaccommodatie en een sportieve stap, wil ik nog meemaken. Maar dat heeft niks met ijdelheid te maken.'' Het waren de woorden van Eric Gudde in Voetbal International vandaag. Een deel van de supporters van Feyenoord zou echter liever zien dat de algemeen directeur opstapt.

Volgens Gudde zelf ligt het probleem erin dat hij volgens sommigen meer risico's moet nemen. ''Ik wil best nadenken om een beetje op te schuiven, bijvoorbeeld door opbrengsten uit Europees voetbal deels op te nemen in de begroting, waardoor er extra armslag is op de spelersmarkt. Maar ik ga niet gokken met de toekomst van de club. In de situatie van 2007 moeten we niet meer terecht komen, maar dat is míjn mening.''

Zelf heeft de algemeen directeur ook een idee van waar het mis gaat bij de club. Hij benoemt dat er een fout zit in het 'DNA' van de club. "Nu is de periode aangebroken dat we deze DNA-fout moeten repareren en laten zien dat we de titel een keer kunnen halen", aldus Gudde in Voetbal International.

Karsdorp

Vorige week werd Rick Karsdorp door bondscoach Danny Blind op het laatste moment alsnog opgeroepen voor het Nederlands elftal. Over de vraag of hij dit ook verdiend had, waren de meningen op FR12.nl verdeeld. Van de ruim 7300 stemmen op de stelling "Karsdorp is terecht opgeroepen voor Oranje" was zo'n 48% het ermee eens. 52% stemde oneens. Het interlandweekend verliep waarschijnlijk niet zoals de rechtsback had gehoopt. Net als ploeggenoot Kenneth Vermeer heeft hij beide wedstrijden, tegen Frankrijk en Engeland, vanaf de bank bekeken.

[poll=281]

Lees meer over
Kenneth Vermeer Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties