Karsdorp: ''We hebben ons positief gek laten maken''

Karsdorp: ''We hebben ons positief gek laten maken''

De Feyenoord-selectie was donderdagavond extra gemotiveerd door de uitspraken van AZ-spits Vincent Janssen. Hij stelde eerder deze week dat zijn ploeg zich geen zorgde hoefde te maken na de ruime nederlaag tegen Ajax, omdat Feyenoord voetballend veel minder is.

''We hebben het van tevoren natuurlijk erover gehad over hoe de jongens van AZ over ons praatten'', bevestigt vleugelverdediger Rick Karsdorp tegenover Fox Sports. ''Dat gaat toch wel aan je vreten. En dan zie je vooral in de eerste helft dat we gewoon goed voetbal spelen en dat we elk duel willen winnen.''

''Dat voelde je voor de wedstrijd al, ja. In de positieve zin van het woord hebben we ons wel gek laten maken. Dat is wel gebleken. Het prikkelt je als ze zo over ons praatten.'' Ook verdediger Sven van Beek had eerder vandaag woorden met dezelfde strekking. "Natuurlijk ergerden wij ons daaraan. Dat soort uitspraken moet je niet doen. Maar ik heb geen invloed op wat hij zegt in de media.''

Karsdorp kende net als Feyenoord een mindere periode. "Ze zijn een half jaar positief over mij geweest. Dan komt deze reeks van negen wedstrijden eraan en gaat iedereen heel erg op je letten. Dan zeggen ze: dit is niet meer de Rick die we van een jaar geleden kennen. Dan doet het wel wat met mij en misschien wel met het hele team."

Lees meer over
Sven van Beek Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties