Martins Indi: ''Kom zeker langs op de Coolsingel''

Martins Indi: ''Kom zeker langs op de Coolsingel''

Bruno Martins Indi verruilde in de zomer van 2014 Feyenoord voor FC Porto, waar hij het naar eigen zeggen hartstikke goed naar zijn zin heeft. Net als Jordy Clasie moest de verdediger aanvankelijk vooral even wennen, maar nu dat allemaal goed zit voelt hij zich helemaal op zijn plaats.

"In het begin was alles wennen, maar dat ging me vrij gemakkelijk af. Ik ben helemaal op mijn plek in Portugal, het land waar ik geboren ben", zo zegt Martins Indi tegenover Feyenoord Magazine. Ook op sportief gebied was de overstap een goede zet voor de international: "Ik heb hier al vijftien Champions League-duels achter mijn naam. Dat is heel leerzaam omdat je je daarna ook weer snel moet opladen voor competitieduels."

Martins Indi zegt ervan te balen dat hij nog geen afscheid heeft kunnen nemen van het legioen: "Het was natuurlijk leuk geweest als de supporters nog een keer voor mij hadden kunnen klappen, maar ik ben nooit weggeweest en blijf altijd die jongen van Feyenoord." Toch sluit de verdediger een reünie niet uit: "Ik hoop echt dat de club kampioen wordt. Als ik dan in de buurt ben, kom ik zeker langs op de Coolsingel!"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties