Bankzitter Heitinga wakkert klassieker aan: ''Kom maar op''

Bankzitter Heitinga wakkert klassieker aan: ''Kom maar op''

Zondag 8 november staat in de agenda van John Heitinga, die momenteel alleen uitkomt in de Jupiler League, met dikke stift omcirkeld. Op die dag gaat Ajax op bezoek bij aartsrivaal Feyenoord en laat dat nou de uitwedstrijd zijn waar de bankzitter zich het meest op verheugt.

Heitinga, die nog wacht op zijn eerste officiële minuten voor de hoofdstedelingen, sinds zijn terugkeer deze zomer, gaf dat desgevraagd aan in gesprek met 1900 Magazine. "Feyenoord-uit, dat is natuurlijk de wedstrijd van het jaar. De spanning, haat, nijd en het gevoel zijn onbeschrijfelijk."

Tijdens zijn eerdere periode in dienst van Ajax kruiste Heitinga, die 18-jarige broekies niet de basis uit kan spelen, meermaals de degens met Feyenoord. "En ik zal je vertellen: ik heb in al die jaren nog nooit verloren in De Kuip. Dus kom maar op," aldus Heitinga, die vorig jaar ook bij Hertha BSC regelmatig als meubilair diende.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties