Kazim: ''Ik denk dat we daardoor kampioen gaan worden''

Kazim: ''Ik denk dat we daardoor kampioen gaan worden''

Na afloop van het duel tussen SC Cambuur en Feyenoord (0-2) was alle aandacht gericht op Colin Kazim-Richards. De aanvaller werd na de pauze gewisseld door Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en verliet het veld met veel misbaar.

Kazim-Richards vertelde voor de camera van de NOS dat zijn woede na de wissel niets te maken heeft met de felle concurrentiestrijd met Michiel Kramer. Uitgerekend de van ADO Den Haag overgenomen spits tekende kort na zijn invalbeurt voor de winnende goal. "Het is goed voor het team we drie goede spitsen hebben", aldus Kazim-Richards. "De club heeft een hele sterke selectie en ik denk dat we daardoor kampioen gaan worden. Ik heb geen verborgen agenda – ik wil spelen – maar daar had mijn frustratie niets mee te maken. Voetbal is nu eenmaal niet eerlijk."

Een bijrol vreest de international allesbehalve. "Ik ben geen wisselspeler. Ik houd niet van die term. Natuurlijk kan ik soms een wedstrijd niet starten, maar ik geloof niet dat ik dit seizoen standaard op de bank begin. Ik ga voor mijn plaats vechten, op een positieve manier. Als ik niet goed speel, dan komt Kramer erin en andersom. Het wordt erg interessant."

Klik hier om de spelers te beoordelen met een cijfer

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties