'Van Geel wilde door met vertrokken Joris Mathijsen'

'Van Geel wilde door met vertrokken Joris Mathijsen'

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een linksbenige centrale verdediger, al lijkt Giovanni van Bronckhorst aan minimaal drie nieuwe mensen voor de laatste linie te denken. Een back-up voor Terence Kongolo is er echter niet, dus die positie heeft absolute noodzaak.

Vorig seizoen vulde Joris Mathijsen die rol in, maar de routinier is inmiddels vertrokken. Volgens analist Emile Schelvis wilde technisch directeur Martin van Geel echter door met de verdediger. ''Mathijsen moest echter toch nog een behoorlijk salaris kosten en daar zijn diverse mensen voor gaan liggen.''

Uiteindelijk een verstandig besluit. ''In zijn beginperiode is hij zeker van waarde geweest voor Feyenoord, maar hij is zoveel in zijn niveau achteruitgegaan. Je moet gewoon een goede en jongere centrale verdediger kopen.'' Schelvis noemde de naam van Botteghin. De voetballer van FC Groningen is echter wel een rechtspoot.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties