Feyenoord sloeg interesse Excelsior en Cambuur in Woudenberg af

Feyenoord sloeg interesse Excelsior en Cambuur in Woudenberg af

Lucas Woudenberg speelde afgelopen zondag, in de wedstrijd tegen NAC Breda, zijn tweede wedstrijd in de Eredivisie namens Feyenoord. De verdediger begon het seizoen als reservespeler achter Miquel Nelom, de vaste linksback van de Rotterdamse ploeg. Als het aan Woudenberg zelf lag, speelde hij dit seizoen op huurbasis bij een andere club.

De verdediger diende een verhuurverzoek in bij de clubleiding van Feyenoord. "Ik wilde me graag doorontwikkelen door veel te spelen”, zegt Woudenberg tegenover FC Rijnmond, het voetbalprogramma van RTV Rijnmond. "De optie om verhuurd te worden lag er omdat een paar Eredivisie-clubs geïnteresseerd waren. Dat waren onder andere Excelsior en Cambuur Leeuwarden.”

Feyenoord keek echter niet positief aan tegenover een verhuurperiode van de jongeling. "Feyenoord zei: joh, we laten je niet gaan. Dat gaf toen op zich een positief gevoel”, vervolgt 'De Witte Keniaan', die eerder verhuurd werd aan Excelsior. "Uiteindelijk ben ik wel blij met de keuze. Achteraf kijken is natuurlijk altijd makkelijk, maar als je nu de laatste paar weken ziet… Tegen Standard Luik voor de Europa League heb ik meegedaan, tegen FC Utrecht viel ik in en tegen NAC mocht ik starten. Dus ja, dat is positief”, besluit hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties