Verbouwing eerste verdieping Maasgebouw van start

Verbouwing eerste verdieping Maasgebouw van start

Feyenoord en De Kuip zijn gestart met een verbouwing op de eerste verdieping van het Maasgebouw. Daar wordt de vide (het open stuk voor de voormalige rondleidingenbalie) dicht gelegd. In verband met een verbouwing is het Maasgebouw tot en met maandagochtend 30 december niet toegankelijk via de hoofdingang. Bezoekers worden doorverwezen naar de autopoort. De achteringang van het Maasgebouw is wel toegankelijk.

De verbouwing maakt deel uit van de totale metamorfose die het Maasgebouw ondergaat. Met diverse ingrepen wordt er de komende weken voor gezorgd dat het Maasgebouw veel meer Feyenoord-uitstraling krijgt, met veel aandacht voor de gewonnen hoofdprijzen en de clubiconen. Op die manier wordt het Maasgebouw een herkenbare thuisbasis voor alle supporters en bovendien een veel aantrekkelijkere plek voor externe partijen die congressen, vergaderingen, partijen of andere bijeenkomsten in De Kuip willen organiseren.

Lees meer over
Maasgebouw
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties