Van Geel wil in januari onderhandelen met Koeman

Van Geel wil in januari onderhandelen met Koeman

Feyenoord wil er alles aan doen om trainer Ronald Koeman binnenboord te houden. De oefenmeester wordt gezien als dé opvolger van bondscoach Louis van Gaal bij het Nederlands elftal, maar technisch directeur Martin van Geel wil toch een poging wagen om zijn aflopende contract te verlengen. Dat meldde journalist Martijn Krabbendam in Voetbal International.

Marbella lijkt daarmee voor de tweede keer het terrein voor zware onderhandelingen tussen beide partijen. De omstandigheden in de Spaande kustplaats blijken uitermate vruchtbaar, want Van Geel en Koeman kwamen eerder tot een akkoord over een eenjarig contract.

De winterstop lijkt overigens ook de ideale gelegenheid om met vleugelverdediger Daryl Janmaat om tafel te gaan. De international wil zich voorlopig volledig toeleggen op het voetbal, maar weet dat Feyenoord zijn verbintenis open wil breken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties