Boy de Jong baalt van reserverol bij Excelsior

Boy de Jong baalt van reserverol bij Excelsior

De tijdelijke overstap van Feyenoord naar Excelsior levert doelman Boy de Jong nog weinig speeltijd op. Trainer Jon-Dahl Tomasson kiest steevast voor Jordy Deckers tussen de palen. 'Het is heel simpel: ik vind Jordy op dit moment gewoon beter dan Boy', zegt de oefenmeester in het Algemeen Dagblad.

De Jong kan voorlopig niets anders doen dan vanaf de reservebank toekijken. 'Natuurlijk baal ik ervan dat de trainer niet voor mij kiest. Dat is jammer, een teleurstelling. Dinsdag kon ik uitgerekend tegen Feyenoord eindelijk minuten maken en dan val ik al na acht minuten uit.

Het keeperstalent doelt op het geheime oefenduel dat Feyenoord met 4-1 won op Varkenoord. Hij moest met een diepe snee in zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht worden voor vijf hechtingen. 'Gelukkig schaafden de noppen van Elvis Manu alleen maar langs mijn hoofd en heb ik er geen hersenschudding of iets ernstigs aan overgehouden.'

Lees meer over
Elvis Manu Excelsior
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties