Paixão uitgeroepen tot Speler van de Maand april

Paixão uitgeroepen tot Speler van de Maand april

Igor Paixão is voor de tweede maand op rij verkozen tot beste speler van Feyenoord. De Braziliaan nam vrijdag de prijs van Het Legioen in ontvangst op trainingscomplex 1908. De vleugelaanvaller was afgelopen maand heel belangrijk voor de Rotterdammers en dus is het een logische keuze.

Afgelopen maand kwam Paixão in totaal vier wedstrijden in actie voor Feyenoord. Hij begon de maand met een basisplaats in de uitwedstrijd tegen FC Volendam, maar in dit doelpuntloze duel lukte het hem niet echt om indruk te maken. De wedstrijd die daarna volgde was een heel ander verhaal. Wederom stond de Braziliaan in de basis en tegen Ajax wist hij twee doelpunten te scoren. Vervolgens lukte het tegen Fortuna Sittard niet om weer belangrijk te zijn met een doelpunt of assist.

Uiteraard heeft Paixão deze prijs te denken aan zijn doelpunt tegen NEC. Op zondag 21 april scoorde de aanvaller het enige doelpunt van de avond, waardoor Feyenoord de veertiende KNVB Beker in de clubhistorie won. In totaal kwam de Braziliaan dit seizoen 43 wedstrijden in actie en wist hij twaalf keer te scoren.

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties