Nelom: \'Goed spelen is niet genoeg op dit niveau\'

Bij Miquel Nelom overheerste naast teleurstelling ook ongeloof. ‘Goed spelen is op dit niveau niet genoeg’, verzuchtte de linksback, die in de eerste helft regelmatig voor gevaar zorgde door mee op te komen en scherpe voorzetten af te leveren. ‘Via de zijkanten hebben we veel mogelijkheden gecreëerd. Die kansen moeten we dan vervolgens wel afmaken. Heel jammer dat dat niet is gelukt.’

Ondanks de snelle gelijkmaker was volgens Nelom nog voldoende geloof aanwezig binnen de ploeg om de wedstrijd met twee goals verschil te winnen. ‘In de rust hebben we tegen elkaar gezegd dat we op dezelfde wijze door moesten gaan. Er waren nog 45 minuten te spelen, waarin zeker met de steun van het publiek van alles mogelijk was. Ook na de 1-2 zijn ze achter ons blijven staan. De sfeer in het stadion was geweldig.’