Pellè: \'Achttien minuten goed spelen is niet genoeg\'

Pellè: \'Achttien minuten goed spelen is niet genoeg\'

Graziano Pellè zocht donderdagavond niet naar excuses nadat Feyenoord door Kuban Krasnodar was uitgeschakeld in de play-offs van de Europa League. De Russen waren ook in Rotterdam met 2-1 te sterk na de 1-0 zege van vorige week.

"We begonnen goed, maar hielden dat slechts vol tot de tegengoal. Achttien minuten is niet genoeg. Kuban is een sterk team, uiteindelijk verdienen ze het. Het is te laat om te praten, we moeten dit vergeten", aldus de Italiaan.

Pellè miste al in de vierde minuut een strafschop. Drie minuten later scoorde hij echter alsnog. "Een penalty kun je missen, maar ik ben niet iemand die dan gaat huilen. Ik scoorde en had er zelfs meer moeten maken. Dat hadden we allemaal moeten doen."

De defensie van de Rotterdammers zag er bij de tegendoelpunten niet altijd goed uit. Pellè weigerde daar schuldigen voor aan te wijzen. "Een fout kan altijd gebeuren, maar je moet positief reageren. Dat is het belangrijkste."

Winnen

Van de zeven doelpunten die Feyenoord dit seizoen maakte, waren er zes van Pellè. De spits vindt de stelling dat het team te afhankelijk is van hem overdreven.

"Ik ben de spits, natuurlijk moet ik scoren. De anderen werken hard voor me. Als je ziet hoeveel Lex Immers heeft gelopen. Hij weet ook dat hij moet scoren, maar heeft me ontzettend goed geholpen."

Het spel van de beginfase biedt volgens Pellè aanknopingspunten voor de toekomst. "Iedereen weet waar hij beter moet worden. In deze situatie is het ook belangrijk dat we veel creëren. Ik weet zeker dat we zondag van Roda JC gaan winnen. Wij zijn Feyenoord en spelen tegen een minder team. Daarvan moeten we wel winnen."

Lees meer over
Lex Immers Kuban
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties