Van Geel: \'Ook Italiaanse en Engelse interesse voor Assaidi\'

Van Geel: \'Ook Italiaanse en Engelse interesse voor Assaidi\'

De kans lijkt klein dat Oussama Assaidi zijn loopbaan bij Feyenoord vervolgt. Enkele dagen geleden werd reeds gesuggereerd dat de aanvaller van Liverpool een overgang naar Anderlecht prevaleerde. De Brusselaars komen immers in de Champions League uit, in tegenstelling tot Feyenoord en het eveneens geïnteresseerde FC Twente.

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, geeft aan dat men in afwachting is van de ontwikkelingen rond Assaidi, die pas een seizoen voor Liverpool speelt. "Ik heb begrepen dat er meerdere clubs in hem geïnteresseerd zijn, ook uit Italië en Engeland", zegt Van Geel maandag in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"We zullen dat af moeten wachten, want financieel hebben wij minder mogelijkheden." De 24-jarige Assaidi maakte vorig jaar de overstap van sc Heerenveen naar Liverpool, maar kwam in zijn eerste seizoen in Engeland nauwelijks in actie. De Marokkaans international raakte niet verder dan vier invalbeurten in de Premier League en mag van manager Brendan Rodgers alweer vertrekken.

Lees meer over
Assaidi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties