Telegraaf probeert wederom onderzoek te forceren

Telegraaf probeert wederom onderzoek te forceren

Waar alle andere media spreken over een verdiende overwinning van Feyenoord tegen AZ, probeert dagkrant de Telegraaf de KNVB ervan te overtuigen dat zij een onderzoek moet instellen tegen de supporters van de Rotterdammers. Het in Amsterdam gevestigde medium meent dat de aanhang van de Stadionclub Adam Mahar onwenselijk heeft bejegend met de tekst ’Er staat een schaap op het veld’.

'Juist nu international Adam Maher zijn neus meer en meer tegen het venster drukt als een grote speler in de Nederlandse competitie, mag je actie verwachten van betrokken partijen om dit supportersgedrag een halt toe te roepen', schrijft de Telegraaf in de ochtendeditie van haar papieren versie.

Het is niet de eerste keer dat de krant allerlei randzaken erbij haalt om Feyenoord in een kwaad daglicht te stellen. Eerder beweerde de Telegraaf nog dat Lex Immers gestraft zou worden voor het klappen bij zijn 'lied' 'Lexie gaat op jodenjacht'. Vanuit de KNVB is daar echter nooit animo voor geweest, waardoor het er alle schijn van heeft dat de Telegraaf onderzoeken probeert te forceren tegen Feyenoord, dat gisteren overigens met 3-1 thuis van AZ won.

Lees meer over
Lex Immers Maher
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties