Vormer: \'Mijn kansen komen nog wel\'

Vormer: \'Mijn kansen komen nog wel\'

Feyenoord en FC Twente kwamen vanmiddag niet tot scoren in de Kuip. De Rotterdammers deden zichzelf op basis van de eerste helft misschien wel wat tekort. Ruud Vormer was een van de invallers aan de kant van de Rotterdammers. Vormer sprak met ELF Voetbal over de wedstrijd: "Wij hadden de meeste kansen, zij de grootste", begint de middenvelder, "Moeilijk om te zeggen wie de overwinning verdiende."

"Wij speelden wel om te winnen. Zij stonden compact en loerden op de counter. Ik wil dat niet laf noemen maar tactisch. Zij moeten zelf weten hoe ze spelen. Ik denk dat ze nog verdedigender speelden omdat dit de Kuip is.

Over zijn eigen prestaties is Vormer niet geheel te spreken. "Invallen is lastig dat is niet mijn ding. Maar dat gaat steeds beter en mijn kansen komen nog wel. Bijvoorbeeld door schorsingen tegen Willem II is Lex Immers er daarom niet bij."

Lees meer over
Twente Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties