Mathijsen vermoedelijk vandaag al Feyenoorder (update)

dinsdag 7 augustus 2012 09:50 49.275 keer bekeken 307 reacties Pro Shots Bron: VI.nl

Feyenoord hoopt Joris Mathijsen nog deze week aan de selectie toe te voegen. De club onderhandelde maandagavond al met zijn huidige Spaanse werkgever Málaga over de transfer van de 82-voudig international.

De Rotterdammers zijn zelfs bereid een kleine transfersom te betalen voor de speler die de broodnodige ervaring moet toevoegen aan de selectie van trainer Ronald Koeman. Technisch directeur Martin van Geel bevestigt dat Feyenoord ver wil gaan voor Mathijsen. 'We doen er alles aan om hem te halen. Inhoudelijk ga ik niet op de voorwaarden in, maar als we al een afkoopsom betalen is het een geringe en past die binnen onze financiële grenzen. Laat ik nog een keer duidelijk zijn: risico's neemt Feyenoord niet meer.'

Mathijsen moet in Rotterdam-Zuid de opvolger worden van de naar Aston Villa vertrokken Ron Vlaar. Daarnaast vertrokken ook John Guidetti en Otman Bakkal. 'Onze selectie is nu gewoon te jong, daarom zou Joris ontzettend welkom zijn. Niet alleen neemt hij die ervaring mee, hij past qua karakter en persoonlijkheid ook nog eens bij Feyenoord', aldus Van Geel.

De Rotterdammers spelen dinsdagavond hun returnwedstrijd in het kader van de voorronde in de Champions League tegen Dinamo Kiev. De ploeg van trainer Ronald Koeman moet een 2-1 nederlaag uit eerste duel in Oekraïne zien weg te werken om zich te plaatsen voor de volgende (play-off)ronde. Dat is de laatste hindernis naar kwalificatie voor de groepsfase van het miljoenentoernooi. Plaatst Feyenoord zich dinsdagavond niet ten koste van Kiev, dan wacht een vervolg in de play-offs voor de Europa League.

UPDATE: Mathijsen wellicht al vandaag Feyenoorder
Martijn Krabbendam verwacht dat de transfer van Mathijsen naar Feyenoord nog voor vanavond wordt afgerond. De Rotterdamse club is in onderhandeling met het financieel geplaagde Málaga en de clubs zijn er al grotendeels uit. 'De kans is heel groot dat de transfer voor de wedstrijd van vandaag wordt afgerond. De clubs zijn in onderhandeling en het gaat vrij rap. Als het niet vandaag is, dan zal hij uiterlijk morgen Feyenoorder zijn', aldus de journalist van Voetbal International in het radiprogramma VI Radio.
 

Gerelateerd nieuws
307 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 134 mensen actief, waarvan 85 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved