Van Geel weet niets van Twentse interesse in Leerdam

Van Geel weet niets van Twentse interesse in Leerdam

Volgens het Algemeen Dagblad staat de naam van Kelvin Leerdam op een schaduwlijst van FC Twente. De rechtsback heeft nog een contract voor een jaar bij Feyenoord. Om die reden zou de club uit Rotterdam er wellicht wel voor open staan hem bij een marktconform bedrag van de hand te doen.

Technisch directeur Martin van Geel is volgens het dagblad niet op de hoogte van enige interesse van de club uit Enschede. Het is al maanden onrustig rond de toekomst van Leerdam, die vooralsnog geen nieuw contract heeft gesigneerd. Bijna twee maanden geleden werd de jongeling aan PSV gelinkt, maar Van Geel liet toentertijd weten dat die berichtgeving niet op waarheid berustte.

Leerdam debuteerde in 2008/09 in de hoofdmacht van Feyenoord en speelde sindsdien 85 duels in het eerste elftal. Het contract van 21-jarige Leerdam in Rotterdam-Zuid loopt nog tot volgend jaar zomer door. Of de elfvoudig jeugdinternational zelf interesse heeft in een vertrek uit De Kuip, is nog niet bekend.

Lees meer over
Twente Leerdam
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties