Grote werkzaamheden bij het Maasgebouw

Grote werkzaamheden bij het Maasgebouw

Ondanks dat er gesproken wordt over een nieuw stadion, waar twee partijen mee bezig zijn, is Feyenoord bezig met grondige werkzaamheden rond het eigen stadion en op Varkenoord. Eerder werd al bekend dat er veldverwarming wordt geïnstalleerd op het veld van het trainingscomplex, waar bovendien ook een hekwerk wordt geplaatst voor besloten rainingen en een videotoren voor analyses van de oefensessies van oefenmeester Ronald Koeman.

Ook rond het Maasgebouw vinden grote werkzaamheden plaats. Direct naast het gebouw wordt een ontvangsruimte gebouwd voor relaties uit het midden- en kleinbedrijf, die plaatsnemen in het vak KK. Seizoenskaarthouders van dit vak krijgen in de toekomst dus een eigen onderkomen, waar een hapje en drankje wordt geserveerd, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Ook op de parkeerplaats voor het maasgebouw zal een hekwerk verschijnen. Het doel van dit hekwerk heeft Feyenoord nog niet naar buiten gecommuniceerd.

Lees meer over
Maasgebouw
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties