Dani Fernández op proef bij Mario Been

Dani Fernández op proef bij Mario Been

Mario Been werkte bij NEC en Feyenoord al samen met Daniel Fernández en de coach en rechtsback komen elkaar nu wederom tegen. Racing Genk is nog op zoek naar versterkingen voor op de flanken en volgens diverse Belgische media is Fernández op proef bij de ploeg van Been. De Spanjaard zal gaan proberen om een contract bij de Belgische club binnen te slepen.

De 29-jarige Fernández is over anderhalve week transfervrij, omdat zijn aflopende contract bij Feyenoord niet wordt verlengd. De vleugelverdediger heeft een ongelukkige periode achter de rug in Rotterdam, waar hij twee keer een zware knieblessure opliep. Daardoor kwam Fernández niet verder dan tien competitiewedstrijden voor Feyenoord in drie seizoenen tijd.

Bij NEC maakte de Spanjaard een stuk meer speelminuten. De verdediger kwam in Nijmegen tot 34 competitiewedstrijden en deed het daar zo goed, dat Been besloot om hem mee te nemen naar Feyenoord. Mogelijk gaan de coach en Fernández nu weer met elkaar samenwerken, want de verdediger is op proef bij Genk.

Lees meer over
Dani Fernández Racing Genk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties