\'BMG wil Guidetti, Kalou in kleine stapjes naar Feyenoord?\'

\'BMG wil Guidetti, Kalou in kleine stapjes naar Feyenoord?\'

We zitten al een aantal weken in de zogeheten zomerstop. Voor een nieuwswebsite als FR12.nl beter bekend als komkommertijd: de periode waarin het lastig is om voldoende nieuws te vergaren om de website 'levend' te houden. De transferperiode duurt tot en met 31 augustus en in de tussentijd kunnen jullie hier alle geruchten over (oud-)Feyenoorders middels deze rubriek lezen; de een geloofwaardiger dan de andere.

Geblesseerde Guidetti nog steeds interessant voor clubs
John Guidetti speelde niet mee in de laatste wedstrijden van het seizoen voor Feyenoord en ook het Europees Kampioenschap moet de Zweed aan zich voorbij laten gaan, aangezien de spits nog aan het herstellen is van een bacteriële infectie. Desondanks staan clubs nog steeds in de rij voor Guidetti. Het Duitse Kicker meldt dat Borussia Mönchengladbach de aanvaller graag wil overnemen van Manchester City. De Duitse voetbalclub verkocht eerder Marco Reus voor 18 miljoen euro en wil dit geld deels gebruiken om Guidetti mee te bekostigen.

Inter helemaal into ruildeals
Internazionale heeft niet veel geld te besteden of de Italiaanse topclub probeert diverse spelers te lozen bij de club, maar in ieder geval betrekt de Nerazzurri graag haar eigen spelers in een mogelijke transfer. Inter wil zo Juan betrekken in een mogelijke overgang van Lavezzi naar Milan. De geopperde gedachte van Calciomercato.com lijkt daarmee niet uitgesloten. Internazionale wil Dries Mertens namelijk overnemen van PSV, maar Inter hikt aan tegen de vraagprijs van 15 miljoen euro. Calciomercato.com meldt dan ook dat Luc Castaignos in een deal betrokken kan worden.

Kalou in kleine stapjes terug naar Feyenoord?
Salamon Kalou gaf eerder in een interview aan graag terug te willen keren naar Feyenoord. Voetbal is momenteel werk voor hem en hij mist het plezier dat hij bij de Stadionclub wel had. De Ivoriaan is transfervrij en de Daily Mail meldt dat Kalou zeer waarschijnlijk naar Schalke '04 vertrekt. Na 6 jaar Engeland keert de aanvaller dus terug naar het vasteland van Europa. Maakt Kalou kleine stapjes richting zijn geliefde Feyenoord? Londen - Gelsenkirchen - Rotterdam?

Lees meer over
Kalou
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties