Koolwijk: 'Als we uitgaan van ons eigen spel kunnen we winnen'

2012-02-05 11:29:57 10.684 keer bekeken 75 reacties Pro Shots

Waar overal in Nederland Eredivisie-wedstrijden afgelast worden wegens de vrieskou trappen in Nijmegen vanmiddag om half drie N.E.C. en Feyenoord af. Het veld in De Goffert ligt er prima bij. Dat beaamt ook Ryan Koolwijk, de Rotterdamse middenvelder van de Nijmegenaren.

De formatie uit de Keizerstad voetbalt onder de voormalig trainer van de beloften van Feyenoord Alex Pastoor goed en wist de wedstrijd in De Kuip al te winnen, zij het door een buitenspeldoelpunt. Volgens Koolwijk was dit echter geen geluk: 'We weten hun sterke en zwakke punten en zullen zeker niet uitgaan van wisselvalligheid', zo zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

Het treffen met de Rotterdammers, die vorige week in eigen huis wisten af te rekenen met landskampioen Ajax, betekent ook een weerzien voor Koolwijk met veel ex-ploeggenoten. 'Ik ken nog veel spelers van mijn tijd bij Excelsior', doeldde Koolwijk op spelers als Miquel Nelom, Jordy Clasie en Guyon Fernandez.

Gerelateerd nieuws
75 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72607 leden - Op dit moment zijn 714 mensen actief, waarvan 213 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved