Koolwijk: 'Als we uitgaan van ons eigen spel kunnen we winnen'

Koolwijk: 'Als we uitgaan van ons eigen spel kunnen we winnen'

Waar overal in Nederland Eredivisie-wedstrijden afgelast worden wegens de vrieskou trappen in Nijmegen vanmiddag om half drie N.E.C. en Feyenoord af. Het veld in De Goffert ligt er prima bij. Dat beaamt ook Ryan Koolwijk, de Rotterdamse middenvelder van de Nijmegenaren.

De formatie uit de Keizerstad voetbalt onder de voormalig trainer van de beloften van Feyenoord Alex Pastoor goed en wist de wedstrijd in De Kuip al te winnen, zij het door een buitenspeldoelpunt. Volgens Koolwijk was dit echter geen geluk: 'We weten hun sterke en zwakke punten en zullen zeker niet uitgaan van wisselvalligheid', zo zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

Het treffen met de Rotterdammers, die vorige week in eigen huis wisten af te rekenen met landskampioen Ajax, betekent ook een weerzien voor Koolwijk met veel ex-ploeggenoten. 'Ik ken nog veel spelers van mijn tijd bij Excelsior', doeldde Koolwijk op spelers als Miquel Nelom, Jordy Clasie en Guyon Fernandez.

Lees meer over
NEC Koolwijk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties