Feyenoord hofleverancier voor VI Elftal van de Maand

Feyenoord hofleverancier voor VI Elftal van de Maand

Het kalenderjaar eindigde mooi voor Feyenoord. Het succes in de Eredivisie vertaalt zich ook in het VI Elftal van de Maand December. De Rotterdamse club is hofleverancier.

Feyenoord had vijf ijzers in het vuur en de nominaties werden met uitzondering van Ruben Schaken ook omgezet in een plaats in het Elftal van de Maand. Jordy Clasie en Karim El Ahmadi vormen het hart van het middenveld, terwijl John Guidetti als aanvalsleider met afstand de voorkeur kreeg boven Bas Dost (SC Heerenveen). Daarnaast troefde trainer Ronald Koeman met 71 procent van de stemmen zijn collega Ron van Jans (26 procent) af.

Ondanks de gemiste uitverkiezingen van Dost en Jans is SC Heerenveen met twee man nog goed vertegenwoordigd in het Elftal van de Maand. Luciano Narsingh en Jeffrey Gouweleeuw lieten de concurrentie voor hun posities ver achter zich.

FC Twente sloot de eerste seizoenshelft teleurstellend af met een competitienederlaag bij Feyenoord. In de ogen van de bezoekers van VI.nl heeft dat niet gelegen aan Luuk de Jong en Ola John. Beide aanvallers verdienden een plaats in het Elftal van de Maand, waarin winterkampioen AZ bij gebrek aan nominaties ontbreekt.

Klik hier om het elftal van de Maand te zien

Lees meer over
VI
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties