Verslag ALV/FSV 2011 op Varkenoord

Verslag ALV/FSV 2011 op Varkenoord

Op maandagavond 14 november zorgden 49 leden, inclusief vijf bestuursleden, voor een goedgevulde Rode Zaal op Varkenoord. Om even over half acht opende Feyenoord Supportersvereniging voorzitter Loet van den Berg de Algemene Ledenvergadering.

Nadat het verslag van de ALV van vorig jaar, het Jaarverslag, de Jaarrekening 2010-2011 en de Begroting 2011-2012 door de aanwezigen waren goedgekeurd kwam de Kascontrolecommissie aan het woord; ook zij verklaarden dat de stukken goedgekeurd konden worden. Penningmeester John van den Helder wilde nog wel even kwijt dat de prima stukken mede te danken waren aan het goede werk van zijn voorganger Aart de Boon en de assistentie van medewerker Maikel van Pul. Mede daaraan is het te danken dat, ondanks de lichte teruggang in het aantal leden, er toch nog een kleine winst is geboekt.

Na een gezellige pauze kwam het bestuur zelf aan de orde, want drie leden hadden aangegeven niet herkiesbaar te zijn en drie kandidaten stonden te trappelen om die zetels in te nemen. De bestuursleden Menno Been en Eric van Dorp hadden aangegeven niet herkiesbaar te zijn en ook voorzitter Loet van den Berg deelde mee af te zullen treden. Nadat dit trio van harte was bedankt voor hun inzet en Eric veel succes was toegewenst in zijn nieuwe functie bij het landelijk supportersoverleg, nam secretaris Frank de Winter de microfoon over om de nieuwe bestuursleden en zichzelf (hij was wel herkiesbaar) te laten kiezen. Nadat de kandidaten Ron Smit, Jeroen Ibelings en Remco Ravenhorst zich hadden voorgesteld, werden de stembriefjes opgehaald en bleek dat zij allen (en Frank zelf met alle stemmen vòòr!) waren gekozen.

Na een korte pauze voor intern overleg, stelde het bestuur voor om Ron Smit als waarnemend voorzitter te benoemen. En om binnen drie maanden met een definitieve oplossing te komen. Dit werd aanvaard en Ron nam de microfoon over.

In de slotronde werd uitvoerig ingegaan, ook door de leden in de zaal, over de relatie met de BVO en de inbreng in de vereniging Supporters Steunen Feyenoord. Nadat op 6 juni de samenwerking was opgezegd, zijn er vanaf september diverse gesprekken gevoerd om de lopende zaken te kunnen behartigen; ook deze maand is er een vervolggesprek en het bestuur beloofde de vanavond geformuleerde standpunten te zullen overbrengen.

Om klokslag 10 uur sloot de voorzitter de ledenvergadering af.

Lees meer over
FSV ALV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties