RKC hoopt op bij Feyenoord overbodige Auassar

RKC hoopt op bij Feyenoord overbodige Auassar

RKC Waalwijk doet verwoede pogingen om Adil Auassar los te weken bij Feyenoord. De promovendus uit de Jupiler League wil de middenvelder komend seizoen huren, maar kan het voorlopig met de Rotterdammers niet eens worden over een huursom.

De 24-jarige Auassar is bij Feyenoord op een zijspoor beland. De middenvelder, die in 2010 overkwam van VVV Venlo, speelde vorig jaar maar drie duels onder toenmalig trainer Mario Been.

Technisch directeur Martin van Geel liet eerder in Voetbal International al weten dat hij een vertrek van Ausassar niet tegenhoudt. 'Ik vind hem een goede voetballer, maar hij heeft te maken met nogal wat concurrentie op het middenveld. Dat heb ik hem eerlijk verteld.'

Toch hebben Feyenoord en RKC Waalwijk nog geen overeenstemming bereikt. Het is bekend dat de Brabantse club een beperkt budget heeft en daarom niet de hoofdprijs voor Auassar kan en wil betalen.

Lees meer over
Auassar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties