'Excelsior serieuze optie voor geflopte Auassar'

'Excelsior serieuze optie voor geflopte Auassar'

Feyenoord is op zoek naar een oplossing voor Adil Auassar. De middenvelder werd een jaar geleden transfervrij overgenomen van VVV-Venlo, maar heeft geen indruk gemaakt en mag alweer vertrekken. Volgens het Algemeen Dagblad is Excelsior een serieuze optie.

De Kralingers zouden Auassar kunnen huren. “Een verhuur of een verkoop, we staan overal voor open”, zegt technisch directeur Martin van Geel in het ochtendblad. “Het is voor alle partijen beter als Adil snel een andere club vindt.” De 24-jarige Auassar kwam slechts tot drie invalbeurten in het shirt van Feyenoord en beschikt over een contract dat tot 2012 doorloopt.

Mocht de geboren Dordrechter naar Excelsior verkassen, dan treft hij daar waarschijnlijk Bart Schenkeveld. De verdediger van Feyenoord is net hersteld van een zware knieblessure en zal aan Excelsior verhuurd worden om ervaring op te doen. Ricky van Haaren en Jordy Clasie komen voorlopig niet in aanmerking voor verhuur.

Lees meer over
Excelsior Auassar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties