Martin van Geel officieel eerder naar Feyenoord

Martin van Geel officieel eerder naar Feyenoord

Huidig algemeen directeur van Roda JC Martin van Geel zal per 1 mei aan de slag te gaan bij zijn nieuwe werkgever Feyenoord, waar hij de functie van technisch directeur zal gaan invullen. Beide partijen hebben dit in goed overleg met elkaar besloten.

Martin van Geel is in totaal bijna drie jaar werkzaam geweest bij Roda JC Kerkrade in de periode van 2008 tot 2011. In die periode wist Van Geel van het bijna gedegradeerde Roda JC Kerkrade weer een heuse subtopper te maken. Van Geel heeft inmiddels zijn portefeuille algemene zaken overgedragen aan Marcel van den Bunder. Ook op technisch vlak is de selectie voor 95 procent ingevuld voor het komend seizoen, zodat de nieuwe technische directeur Gerard Wielaert per 1 juli direct aan de slag kan.

Marcel van den Bunder over Martin van Geel: “Martin heeft het dossier algemene zaken zo goed als afgesloten en overgedragen aan mij. De selectie is voor het grootste gedeelte ingevuld, zodat we rustig kunnen bouwen aan het volgend seizoen. Ik wens Martin veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging”

Lees meer over
Rotterdam martin van geel Geel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties