'Miyaichi mogelijk naar Napoli'

'Miyaichi mogelijk naar Napoli'

De kans is aanzienlijk dat Ryo Miyaichi zijn kunsten volgend seizoen op een hoger podium vertoont. De Feyenoord-aanvaller staat in de belangstelling van Napoli, meldt Sky Italia.

Napoli verwacht zich dit seizoen te plaatsen voor de Champions League en wil in het Europese elitetoernooi goed voor de dag komen. De komst van een Aziatische ster in wording als Miyaichi past wat dat betreft uitstekend in de ambities van voorzitter Aurelio De Laurentiis, die al aankondigde een flink transferbudget beschikbaar te stellen aan zijn technische staf.

Feyenoord huurt Miyaichi dit seizoen van Arsenal en hoopt ook de volgende jaargang nog over de Japanse dribbelaar te beschikken. De kans dat Ryodinho na de zomer in een grote Europese competitie actief is lijkt echter groter dan dat hij nog een seizoen in Rotterdam-Zuid te bewonderen valt.

Miyaichi kan volgend seizoen in ieder geval nog niet voor Arsenal voetballen, aangezien hij niet in aanmerking komt voor een werkvergunning.

Lees meer over
Rotterdam arsenal Napoli Ryo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties