El Ahmadi: 'Geen idee waar mijn toekomst ligt'

El Ahmadi: 'Geen idee waar mijn toekomst ligt'

Al-Ahli lijkt Karim El Ahmadi niet definitief te willen overnemen, maar een terugkeer bij Feyenoord is eveneens niet vanzelfsprekend. 'Waar mijn toekomst ligt? Geen idee.' De middenvelder lijkt buiten de boot te vallen door de komst van Marcel Meeuwis en de ontwikkeling van Kelvin Leerdam.

Al-Ahli huurt El Ahmadi momenteel van Feyenoord, maar een definitieve overgang lijkt er niet te komen. "De optie is niet gelicht, maar de trainer is wel tevreden over mijn spel", zegt de voetballer in het Algemeen Dagblad. "Ik kan op dit moment nog geen zinnig woord zeggen over mijn toekomst."

De Rotterdammers trokken Marcel Meeuwis op huurbasis aan als vervanger van El Ahmadi, die in Rotterdam een fors salaris opstrijkt. Het is volgens een woordvoerder van de financieel geplaagde club dan ook absoluut niet zeker dat El Ahmadi terugkeert. "Dat is wat kort door de bocht. Alles ligt nog open."

Lees meer over
El Ahmadi Rotterdam
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties