Zij zijn ASR? Wie zijn wij?

Zij zijn ASR? Wie zijn wij?

Op Hyves liep de afgelopen tijd de zogenaamde ASR Feyenoord Fan Challenge. Door het beantwoorden van vragen over Feyenoord, het nemen van virtuele penalties en het vergaren van punten middels je persoonlijke Feyenoord-foto konden er prrrrrrrrrrrachtige prijzen gewonnen worden.

Naast het winnen van deze prijzen konden deelnemers zich ook plaatsen voor de grande finale: penalty schieten op het heilige gras van De Kuip, volgende week zondag in de rust van Feyenoord – SC Heerenveen.

De prijzen zijn inmiddels verdeeld en de deelnemers voor de grande finale zijn bekend … althans, dat dacht iedereen. Vandaag kreeg een van de prijswinnaars echter een verrassend telefoontje: door een stadionverbod (dat inmiddels is afgelopen!) mag hij NIET deel nemen aan de finale en maakt hij ook geen aanspraak op de andere -eerlijk gewonnen- prijzen.

Telefonisch contact met het Bureau Veiligheid van Feyenoord leerde dat de bewuste medewerker van Feyenoord het met de supporter eens is en hij dus gewoon deel mag nemen aan de finale en de prijzen in ontvangst hoort te nemen. ASR mag hierover contact opnemen met Bureau Veiligheid cq Feyenoord. Ondertussen is de supporter in afwachting van dat telefonische onderhoud tussen ASR en Feyenoord…

Al met al weer een hele vreemde gang van zaken. Een sponsor die zich bezig houdt met stadionverboden en blijkbaar op de hoogte is van wie er een stadionverbod heeft. Worden deze gegevens nu ook al verkocht?

Lees meer over
ASR
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties