Rustige sfeer bij De Kuip; supporters hielden zich in

Rustige sfeer bij De Kuip; supporters hielden zich in

Via de media kwamen er onjuiste berichten naar buiten, dat er een grimmige sfeer heerste bij De Kuip. Helaas is dit weer eens zwaar overtrokken door de media, bij het Maasgebouw vormde zich wel een grote groep Feyenoord supporters die hun ongenoegen wilden uiten maar de sfeer was totaal anders. Dit kan de media ook niet weten want die werden vriendelijk verzocht het terrein te verlaten.

Bij aankomst van de bus werden er welgeteld twee leuzen gescandeerd, maar de bus kon zonder problemen naar binnen rijden. Er hing een bijzondere sfeer bij het Maasgebouw omdat de supporters zich ten sterkste bewust zijn wat voor invloed dit kan hebben op eventuele investeerders. Hierdoor was de sfeer gepast, gelaten. Een aantal supporters hebben binnen een gesprek gehad met de spelers, en hun vervolgens de toezegging gedaan dat ze zonder problemen konden vertrekken. Zoals beloofd geschiedde dit, de supporters vormden een haag bij de autopoort en onder een doodse stilte vertrokken de spelers van het terrein.

Lees meer over
Maasgebouw
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties